Over ons

De oprichter van Seriously! is Marianne Saman.

Na het behalen van een Master in Rechten, stapte ze het bedrijfsleven in om daar verschillende rollen op te nemen in Sales en Marketing management. Innovatieve oplossingen voor uitdagingen die zich voordoen in de veranderende context van het bedrijf werden haar handelsmerk en sterk gewaardeerd door klanten. Binnen het bedrijf zelf, zat Marianne vaak mee aan de tekentafel voor het uitwerken van een nieuwe organisatiestructuur, het liefst vertrekkende van een wit blad, niet gehinderd door een zware historiek, wel met de blik op de toekomst.

Specifieke projecten & concrete actieplannen ontstaan vanuit haar pragmatische aanpak van de uitdagingen, liefst vanuit het standpunt van de klant uitgewerkt. Inspiratie en motivatie van teamleden & bedrijfsleiding is het gevolg alsook vooruitgang & resultaten.

Haar certificatie in de LEGO® Serious Play® methode draagt voor Marianne bij tot een nieuwe aanpak voor nieuwe output. Via deze methode kunnen complexe vraagstukken helder worden gevat wat tot een nog grotere daadkracht leidt.

Image
Image